5 Ocak 2015 Pazartesi

Nişan Bohçası, Hediye Seçimi Derken Doğru Tercih Yapmak Önemlidir




Hediye seçmek birçok insan çok kolayken birçokları içinde oldukça sıkıntılı bir durumdur. Çünkü ne alacağı konusunda kararsızlık yaşadıklarından, birçok mağaza gezerler ama bir türlü karar veremezler. Ama artık hayatımızdaki birçok şeyin kolaylaştığı gibi, hediye seçme konusunda da çok fazla kolaylıklar sunulmaktadır. Mesela hediye almak ve vermek konusunda kime ne hediye verilebileceği ile ilgili farklı fikirler bulabilir hatta hediye gönder seçeneği sayesinde işleriniz daha da kolaylaşmaktadır. Bu sayede daha kolay hediye seçebildiğiniz gibi, hediyeyi gönderme konusunda da oldukça rahat olabilirsiniz.
Evliliğin ilk aşaması olan ve heyecan verici maratonun ilk adımı olan kız isteme merasiminde her detayın titizlikle düşünülmüş olması çok önemlidir. Mesela kız isteme çiçeği seçerken de çok hassas davranılmalıdır. Hatta mümkünse bir yapay bir de canlı çiçek tercih edilmesinde fayda var. Canlı çiçek o gün için çok şık olabileceği gibi yapay çiçekte daha sonra saklanılması için gerek rengi gerekse büyüklüğü ile doğru tercih edilmelidir. Evinizde bir köşeye koyarak mobilyalarınızla uyumlu bir görüntü yakalayabilirsiniz.
Kız isteme aşaması geçildikten sonra sırada nişan merasimi vardır ve bu merasimin ilk adımı da nişan bohçası. Bu bohçaya ihtiyaçlar doğrultusunda alışveriş yapılarak bazı eksikler alınır ve simgesel olarak bir bohçaya yerleştirilir. Amaç evlendikten sonra da değerlendirilebilecek eksikleri almak ve kullanmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder